De AVKV biedt lotgenoten, naasten en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze telefonisch met ons contact op te nemen.

Hulp- en Informatielijn

0900-2585 337

Als u een oproep heeft geplaatst, dan wordt u (veelal dezelfde dag) teruggebeld door één van de leden van ons vrijwilligersteam. Het teamlid is goed bekend met de alvleesklierproblematiek en vaak zelf ook alvleesklierpatiënt.

U kunt op deze wijze antwoord krijgen op uw vragen over uw alvleesklieraandoening, maar er wordt u ook een luisterend oor geboden.
Bij complexe vraagstukken kan het teamlid via onze hulplijncoördinator een beroep doen op onze Medische Raad van Advies, dan wel op de Pancreatitis Werkgroep Nederland of Dutch Pancreatic Cancer Group.