Lidmaatschap Alvleeskliervereniging vergoed

Elk jaar maakt Patiëntenfederatie Nederland voor haar leden een overzicht van zorgverzekeraars die het lidmaatschap van een patiëntenvereniging deels of helemaal vergoeden. Ook uw lidmaatschap van de Alvleeskliervereniging kan vergoed worden.

Patiëntenfederatie Nederland

Patiëntenfederatie Nederland zorgt ervoor dat je wegwijs raakt in de gezondheidszorg. Zij delen praktische informatie, (keuze)hulpmiddelen en zorgervaringen van anderen. Patiëntenfederatie Nederland zet zich dan ook in voor iedereen die zorg nodig heeft.

Overzicht zorgverzekeraars

Via Ieder(in) wordt elk jaar een overzicht verspreid welke gratis te downloaden is van hun website. Dit overzicht geeft u inzicht in welke zorgverzekeraars lidmaatschappen op patiëntenverenigingen vergoeden. Het is dus de moeite waard om even een blik te werpen want het kan u veel kosten besparen.

Download overzicht zorgverzekeraars